Webdesign en website vernieuwing

Responsive en een goede weergave in elk scherm. RoppIT maakt complete websites en zorgt met de juiste SEO instellingen ervoor dat je bedrijf op het internet wordt gevonden. Laat in enkele dagen een flexibele website maken die zich naar elk schermformaat kan aanpassen. Van een eenvoudig en rustige vormgeving tot een uitgebreid thema, er zijn vele mogelijkheden.

De opgeleverde website heeft een gemakkelijke mogelijkheid om berichten afbeeldingen of andere onderdelen bij te werken, vernieuwen of verwijderen.

Met vernieuwende verhalen, afbeeldingen en tijdelijke vormgeving kan je goed inspelen op de feestdagen, jaargetijden of andere gebeurtenissen zodat bezoekers vaker de website gaan bezoeken. Je kunt de opgeleverde website zelf bijhouden of er voor kiezen de website periodiek te laten bijwerken.

Social Media

Verbind social media met je website. Toon twitter, facebook of instagram berichten op de website. Kies een eigen webstrategie, pakkende huisstijl en de beste vormgeving zodat de website  meer opvalt. Genereer meer website bezoekers door vernieuwing en ontdek de vele mogelijkheden.
plaatje website

Klaar voor gebruik

Een hele nieuwe website laten maken, een website laten onderhouden of de content van de bestaande website laten vernieuwen. 

Je hebt al een complete website klaar voor gebruik vanaf 450,- 

Flexibel in elk scherm

Ouderwetse webpagina's kunnen geen rekening houden met de schermgrootte van tablets, computers en telefoons. Daarvoor moest de webontwerper voor de meest voorkomende schermen een aparte website maken. Moderne websites passen gelukkig wel in elk scherm. RoppIT maakt graag responsive websites die zich naar elk schermformaat kunnen aanpassen.

Gevonden worden

Zoek machines zoals Google en Bing kunnen een website niet goed vinden als er geen of verkeerde zoekwoorden zijn ingesteld. Unieke zoekwoorden die naar de website leiden. RoppiT zoekt samen met jou naar de unieke combinaties tussen zoekwoorden waarmee de website beter wordt opgezocht en gevonden.

Website Vernieuwing

Geef de website eens een opknapbeurt of vernieuw regelmatig de inhoud. Het vernieuwen van website inhoud en vormgeving zorgt voor meer terugkerende bezoekers plus betere score in de zoekresultaten. Kies een goede webstrategie en krijg vat op de resultaten.

Google Reviews

Zomerstraat 34, 2033 EP Haarlem, Nederland

06 11884457

5 out of 5 stars