Opgeleverde Websites

Voor het maken van een goede website zijn er vele mogelijkheden. Natuurlijk responsive en goed passend in elk scherm. Gemakkelijk bedienbaar op elk apparaat. Alle mogelijke lettertypes, grote afbeeldingen of Youtube filmpjes als achtergrond, mooie scroll effecten of inrollende  teksten. Helemaal in de kleur en vormgeving van uw huisstijl. De inhoud van deze webpagina wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe opgeleverde websites en projecten. Hieronder een aantal voorbeelden uit de al opgeleverde websites.

RoppIT Webdesign & Website Vernieuwing Haarlem

Bedrijven

De digitale vitrine van het bedrijf. Laat je van je beste kant zien.
Goede weergave op een mobiel apparaat, desktop of tablet en de inhoud is eenvoudig aan te passen of uit te breiden.

Stichtingen & verenigingen

Zeer geschikt voor stichtingen en verenigingen. Met een handige website kan de stichting of vereniging snel en gemakkelijk naar de leden en geïnteresseerden communiceren.

Sportclubs

Een centraal punt op het internet voor alle leden van de club. Toon de nieuwste nieuwtjes en maak verbinding met social media. Zo blijven alle leden goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Particulieren

Heb je een mooie verzameling of geweldige hobby die je graag aan je vrienden wilt tonen? Zet het op het internet met een website in jouw favoriete weergave. Er zijn vele mogelijkheden