Een professionele website laten maken

RoppIT webdesign bouwt in enkele dagen een professionele website die volledig is afgestemd op uw bedrijf of vereniging. Heb je nog steeds een statische website die enkel goed weergegeven in het juiste scherm formaat? Dan is het nu tijd voor eennieuwe website en over te stappen op een moderne flexibele website die goed past in elk scherm formaat.

Een moderne cms website heeft een gemakkelijke mogelijkheid om berichten afbeeldingen of andere onderdelen bij te werken, vernieuwen of verwijderen.

Met de juiste vormgeving en afbeeldingen kan goed worden ingespeeld op feestdagen, jaargetijden of andere gebeurtenissen zodat bezoekers vaker de website gaan bezoeken. Je kunt er voor kiezen de opgeleverde website zelf bijhouden of er voor kiezen de website periodiek te laten bijwerken.

Social Media

Met een like knop onder de berichten naar twitter, google+ of facebook kan de website extra worden gepromoot. Je kunt kiezen uit verschillende soorten knoppen, wil je bijvoorbeeld een horizontale of verticale teller? Genereer meer website bezoekers door vernieuwing en ontdek de vele mogelijkheden.
plaatje website

Klaar voor gebruik

Een hele nieuwe professionele website laten maken, een website laten onderhouden of de content van de bestaande website laten vernieuwen. 

Je hebt een compleet professionele website al vanaf 450,- 

Flexibel in elk scherm

Ouderwetse webpagina's kunnen geen rekening houden met de schermgrootte van tablets, computers en telefoons. Daarvoor moest de webontwerper voor de meest voorkomende schermen een aparte website maken. Moderne websites passen gelukkig wel in elk scherm. RoppIT maakt graag responsive websites die zich naar elk schermformaat kunnen aanpassen.

Gevonden worden

Zoek machines zoals Google en Bing kunnen een website niet goed vinden als er geen of verkeerde zoekwoorden zijn ingesteld. Unieke zoekwoorden die naar de website leiden. RoppiT zoekt samen met jou naar de unieke combinaties tussen zoekwoorden waarmee de website beter wordt opgezocht en gevonden.

Website Vernieuwing

Geef de website eens een opknapbeurt of vernieuw regelmatig de inhoud. Het vernieuwen van website inhoud en vormgeving zorgt voor meer terugkerende bezoekers plus betere score in de zoekresultaten. Kies een goede webstrategie en krijg vat op de resultaten.