Kostprijs voor het bouwen van een website

RoppIT hanteert de kost prijs prijs van € 450,- excl. b.t.w. en rekent hierbij geen extra kosten. Extra kosten worden pas gemaakt wanneer de website meer dan 10 pagina's omvat of wanneer u kiest voor een onderhoud contract. Bij het gebruik van professionele stock afbeeldingen zijn de kosten voor u

Klaar voor gebruik

Een standaard opgeleverde website omvat o.a.

  • Modern uiterlijk
  • Geoptimaliseerd en Up-to-date
  • Eenmalige kosten
  • Maximaal 10 pagina's groot
  • Inlog mogelijkheid om zelf inhoud aan te kunnen passen
  • Zoekwoorden voor elke afzonderlijke pagina
  • Automatisch aanpassend naar elk apparaat
  • Aanmelding bij google analytics
  • Laad snel in het scherm

Webhosting

RoppIT is geen webhosting bedrijf. Dit betekend dat het huren van een webruimte en domeinnaam zelf aangevraagd dient te worden.
Het is zo geregeld! Bijvoorbeeld bij Hosting2go of Mijn Domein . Zij regelen zeer snel de website naam registratie en de website ruimte. Bij een standaard registratie bestaat al de mogelijkheid email adressen aan te maken die eindigen op @uw-websitenaam.nl. Vraag de juiste webruimte aan waar een content management systeem zoals Joomla of wordpress op werkt.

Abonnement

Een website heeft technisch en inhoudelijk onderhoud nodig. Inhoudelijk zoals aan het aanpassen van verouderde content en afbeeldingen. Voor het verbeteren van de techniek achter de website worden regelmatig vernieuwde scripts aangeboden. Met een onderhoud abonnement zijn altijd de laatste CMS updates geïnstalleerd en is de site zo goed mogelijk beschermd tegen aanvallers.
Ook kleine inhoudelijke aanpassingen vallen binnen het abonnement. Offerte Wanneer een aanpassing te groot en tijdrovend wordt zal je een nieuwe offerte worden aangeboden.Contract plaatje


Offerte

Met een standaard onderhoud abonnement van RoppIT wordt de website technische bijgehouden. Ook de kleine tekstuele aanpassingen horen hierbij. Er zijn ook uitgebreidere mogelijkheden waar meer tijd voor nodig is zoals wekelijkse aanpassingen waarvoor een offerte op maat zal worden opgesteld.

 

Bedrijven

De digitale vitrine van het bedrijf. Laat je van je beste kant zien.
Goede weergave op een mobiel apparaat, desktop of tablet en de inhoud is eenvoudig aan te passen of uit te breiden.

Bridge Club

Uiterst geschikt voor alle stichtingen, verenigingen en clubs. Met een Joomla CMS website kan snel en gemakkelijk uitslagen en bijvoorbeeld de kalender van de komende wedstrijden worden gedeeld.

Voetbal Vereniging

Een centraal punt op het internet voor alle leden van de club. Deel de nieuwste nieuwtjes en maak verbinding met social media. Iedereen blijft goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en verhalen.

Voor iedereen

Heb je een mooie verzameling of geweldige hobby die je graag aan je vrienden wilt tonen? Zet het op het internet met een website in jouw favoriete weergave. Er zijn vele mogelijkheden